Afdeling protesteert tegen verwijdering fietsklemmen

Onlangs heeft de gemeente meer kleur in de binnenstad willen brengen door negen reuzenbloempotten op het Brinkplein te plaatsen. Helaas zijn als gevolg daarvan een aantal fietsparkeerklemmen verwijderd. Afdeling Hengelo van de Fietsersbond keurt dit ten zeerste af. Ze is niet tegen meer kleur in de binnenstad, maar niet ten koste van parkeervoorzieningen voor de fiets.

Om haar protest te laten blijken hebben leden van de afdeling zaterdagochtend 7 december j.l. de bloempotten opgesierd met veertig exemplaren van het onderstaande gedichtje. Bij het aanbrengen van de gedichten werden de leden spontaan gesteund door enkele marktkooplieden, voor wie deze stadsversiering een hinderlijke sta-in-de-weg vormen. De Fietsersbond verlangt dat de fietsparkeerklemmen spoedig weer teruggeplaatst worden.

De gedichtjes steken in de bloempotten

Alle bloempotten konden worden voorzien met gedichtenkaartjes

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *